Karate kan hjelpe mennesker i alle aldre å skape en følelse av disiplin i livet både fysisk og mentalt også. Før du begynner å lære denne kampsporten, er det viktig å først forstå sin sanne mening bak karate …

Opprinnelsen til Karate er å finne i 1100-tallet Kina. Det var en rekke gamle kinesiske systemer, kollektivt kjent som KEMPO eller “Fist way.”

Find Karate Vi på DBA

Karate består av selvforsvar praksis og en hel livsstil som gir elevene en tilnærming til kontinuerlig selvforbedring. Det kan praktiseres ganske enkelt ved å visualisere bevegelsene i sinnet, uten å involvere noen faktisk fysisk aktivitet.

For studenter som har lært karate, ble dets unike ekteskap av teknikk, fysisk, mental og følelsesmessig kondisjonering en integrert del av deres liv. Studere karate vil hjelpe deg å fortsette å finpusse ikke bare dine mentale og emosjonelle ferdigheter, men også hele ditt vesen.

I stedet for å fokusere på fremmede eller unødvendige detaljer, (inkludert tankeskravling), oppfordrer karate elevene til å fokusere på hjertet av saken for hånden. Tross alt er sinnet i seg selv en karatestudents mektigste ressurs fordi det omfatter ikke bare elevenes evne til å tenke, men huser også instinktive svar og ens tilknytning til sjel.

På Tetsu Shin Dojo er vår studentbekjennelse som følger:

En: Å strebe etter fullkommenhet av karakterEn: Å forsvare sannhetens stier. En: Å fremme ånden av innsatsEn: Å hedre prinsippene for høflighetEn: Å beskytte mot impulsivt mot

Vi oppfordrer elevene til ikke å strebe etter beltet, men for kunnskapen som beltet representerer. Jo lenger og mer intenst studenten trente, jo mørkere ble beltet hans til det hvite beltet, som var begynnelsen, ble det svarte beltet til en hardtreningslærer.

Karate forbinder sinnet, kroppen og sjelen, slik at alle tre kan brukes som ett utsøkt verktøy som man gjør ens vei gjennom livet.