Brystforstørrelse

h9991909_001.jpg

h9991909_002.jpg

Innenfor brystforstørrelse gjør legen dine bryster større ved å sette et implantat under brystvevet eller under brystmuskelen. Et implantat er et mykt silikonskjell fylt med silikongel eller saltvann. Man kan eventuelt forstørre brystene ved hjelp av eget fett (fettransplantasjon), som er det nyeste innen brystforstørrelse. Her suger man rett og slett fett fra mage/rumpe/lår, og flytte det til brystene.

Kirurgen skjærer ett snitt i den nederste bretten i brystet, armhulen, eller langs den nedre kanten av brystvorten og areola (den fargede området rundt brystvorten). Deretter blir det skapt en lomme under muskelen eller brystvev. Han eller hun setter i implantatet og justerer den til riktig form, størrelse og posisjon. Legen stenger deretter snittet med masker og tiden for helberedelse starter.

Ta kontakt med din lokale plastikkirurg for en fullstendig gjennomgang av hendelser før, under og etter en brystforstørrelse. Aleris’ avdelingen innenfor plastisk kirurgi i Oslo tilbyr bl.a. gratis rådgivning iht. alle områder innenfor plastisk kirurgi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>